Fijne liedjes, teksten- & partiturenboekje en uitgewerkte vieringen

Ik wil een lichtje zijn!

 

Audio-cd

teksten: Frank Pollet
muziek: Wim De Baere
zang: Marjan De Gendt

Wil je graag meerdere legale exemplaren van deze cd (voor medewerkers en/of communicantjes)? Bij bestellingen vanaf 5 ex. van deze cd wordt automatisch 25% korting toegekend! (De korting wordt op de definitieve facuur verrekend.)

17.95 euro


Teksten- en partiturenboekje

Om kinderen de liedjes makkelijk aan te leren!

Bevat:

- alle liedjesteksten
- zanglijnen op notenbalk
- alle begeleidingsakkoorden
- gitaartabs!

5.25 euro


Compleet uitgewerkte viering

Evangelie: Johannes schrijft dat alles door God ontstaan is en dat buiten God niets ontstaan is.

De teksten van deze viering zijn volkomen op kindermaat geschreven, aangepast aan het thema van de cd. Wie zo'n uitgewerkte viering koopt, verkrijgt meteen ook een kopieerlicentie, zodat je de teksten voor je eerstecommunieviering mag kopiëren.
Bovendien is elke viering zo gelay-out dat de bladen enkel gefotokopieerd hoeven te worden. Doormidden gevouwen vormen ze een kant-en-klaar, gepagineerd boekje op het handige A5-formaat (=halve A4)!
En om je helemáál in de watten te leggen, schenken wij je bij de aankoop van een uitgewerkte viering een GRATIS brochuurtje met tips en suggesties om aan de slag te gaan.

15.00 euro


Viering met naamopgave en kruisbetekenis

Evangelie volgens Lucas (6, 12-19) Toen het dag werd riep Hij zijn leerlingen en uit hen koos Hij er twaalf die Hij ook apostelen noemde.

De teksten van deze viering met naamopgave zijn volkomen op kindermaat geschreven, aangepast aan het thema van de cd. Wie zo'n viering koopt, verkrijgt meteen ook een kopieerlicentie, zodat je de teksten voor je viering mag kopiëren.
Bovendien is elke viering zo gelay-out dat de bladen enkel gefotokopieerd hoeven te worden. Doormidden gevouwen vormen ze een kant-en-klaar, gepagineerd boekje op het handige A5-formaat (=halve A4)!

12.50 euro


 

ontvang onze nieuwsbrief

 

 
extra!

Gratis herinneringskaart (oorkonde)


De oorkondes waren de vorige keren een groot succes!!
- W.Rijshouwer, Rhoon (NL)

gratis knutselopdracht


Feestbeestje!

Dit speelse pakket
(6-8 jaar) bevat een kopieermap en een liedjes-cd met muzische activiteiten rond de kerkelijke feestdagen.
[lees meer en luister]