Muzische activiteiten rond de kerkelijke feestdagen

Feestbeestje! 6-8 jaar

 

Pakket: liedjes-cd + kopieermap voor 6- tot 8-jarigen

Jonge kinderen zijn nieuwsgierig, en dat is niet lastig, dat is fantastig!
Voor kinderen in de leeftijd van 6 tot 8 jaar is er nu een lespakket ontwikkeld dat net ietsje meer aandacht geeft aan het 'waarom'. Zo staat in het lespakket Feestbeestje centraal, een vreemde vogel die met Kerst liever in een stal dan in een dennenboom zit, en met Pasen meer oog heeft voor een grafsteen dan voor eieren…

Kinderen gaan aan de slag met diepere liedjes en kopieerbare opdrachten die te maken hebben met de kerkelijke feestdagen. De werkvormen zijn met zorg samengesteld door de drie auteurs: Immanuel Boie, Annelies Burger en Cindy Gebruers. Zij nemen je mee langs een weg van verschillende emoties, van verdriet tot blijdschap en enthousiasme, maar laten je ook heerlijk knutselen rond de kerkelijke feesten.

Bij het lespakket (bestaande uit 86 pagina's!) zit een licentie die de koper het recht verleent op het volledig vrij kopieren van de map voor gebruik binnen één klasgroep. Dit wil zeggen dat het materiaal inclusief de liedjesteksten gefotokopieerd mag worden.

Bij de kopieermap is de audio-cd met liedjes onmisbaar. Deze cd bevat zowel de gezongen liedjes als de instrumentale versies! Zo vindt u eindelijk een nieuw liedje over Driekoningen, en misschien wel de allereerste gedichten over Hemelvaart.

Verder komen uiteraard aan bod: Allerheiligen, Allerzielen, Advent, Kerst, Vasten, Pasen en Pinksteren.

 


Pakket
  MySQL server has gone away