Gratis downloaden!

Kleurplaten

 

Juul de giraf | Feestbeestje | diverse kleurplaten

Juul de giraf


Feestbeestje kleurplaten


Diverse kleurplaten

  aftelkalender

 

 

ontvang onze nieuwsbrief


Goed zo!

Hoe evalueer je het gedrag van een kind bij een ruzie? Of hoe toon je je waardering als een bazig kind zich voortreffelijk gedraagt tijdens een groepswerk? En hoe beloon je een kind dat steeds een zonnetje is binnen de klasgroep? Met punten?

Nee!

Sociale, emotionele, morele en motorische ontwikkeling beoordeel je niet met punten. Net zomin als werk- en leerhouding en zelfredzaamheid. Deze vaardigheden evalueer je aan de hand van aanmoedigingen, schouderklopjes, complimenten... Een vorm van zachte evaluatie, dus!

Goed zo! kan daarbij een perfect hulpinstrument zijn. Want in Goed zo! vind je maar liefst 88 kopieerbare complimentenkaarten die nauw aansluiten bij de eindtermen van de lagere school.

 

Stapperdestap!

Samen als een vriendengroep op weg naar de eerste communie? Dan is een gezelschapsspel zeker op zijn plaats! Stapperdestap! is een opdrachtenspel. Wanneer de kinderen in een bepaald vak op het spelbord staan, dienen ze een opdracht uit te voeren.
Sommige opdrachten sluiten inhoudelijk aan bij de voorbereiding op de eerste communie, andere zijn heel algemeen of ludiek. Leerzame fun, dus!