Privacy & veiligheid

Er is de laatste tijd enorm veel te doen om privacy en veiligheid.
Bij www.eenfijnedag.be betaal je NA het ontvangen van je bestelling, m.a.w. deze website vraagt NOOIT om je betaalgegevens, pincodes of wachtwoorden. Bij ons zit je dus veilig!
Op de site gebruiken we alleen (lekkere) cookies voor het beter laten functioneren van de websites en om het bezoek te meten.
Nieuwsbrieven worden ± maandelijks verzonden. Voor die nieuwsbrieven kan je inschrijven of uitschrijven. Enkel je e-mailadres wordt hierbij opgeslagen of verwijderd.


 

Kleine mensen...
Grote vrienden!

Op zoek naar een buitengewoon boeiende thema’s (pesten, dikke-truien-dag, rechten van het kind, vluchtelingen…) voor leerlingen vanaf 8 jaar? Wij hebben wat je zoekt!Aan de hand van 10, speciaal voor dit project geschreven liedjes, worden 10 thema’s die aansluiten bij de leefwereld van het kind, praktisch uitgewerkt. (liedjes-cd + kopieermap)

Tijd om in actie te schieten tegen onverdraagzaamheid…
[lees meer]

 

Fijne complimentjes
voor peuters en kleuters


In Een dikke duim voor jou! vind je maar liefst 98 kopieerbare complimentenkaarten die nauw aansluiten bij de ontwikkelingsdoelen voor kleuters. Geen diploma’s die moeten behaald worden en die misschien wel tot faalangst kunnen leiden. Wel ‘Je–bent-goed-bezig-kaarten’, die je op het passende moment aan het betreffende kind kunt geven.
Want elk kind mag op eigen tempo evolueren. Toch?!
[lees meer]

 

9de druk:
Met Juul in de Wolken!

Met Juul in de Wolken! is uitgegroeid tot DE referentie voor kindvriendelijk communievieren! Geen wonder dat het boekje ondertussen maar liefst 9 drukken kent.
Deze 9de druk bevat uiteraard het nieuwe Onze Vader!
En er is meer: Fien De Decker illustreerde het boekje toen ze 15 jaar was. Nu, 10 jaar later, maakte ze voor deze druk dezelfde illustraties opnieuw. Gedetailleerder, subtieler en digitaal ingekleurd.
Moet het nog gezegd worden dat wij helemaal in de wolken zijn met deze herziene druk?!

 

 

Recentste update:
9 Juni, 2018 11:45

Zoek een titel


 


Reportage

Die fijne reportage gezien op het VTM Nieuws?
Bovendien was op het eind een lied uit de cd 'Samen Vieren' te horen.