Muzische activiteiten rond de kerkelijke feestdagen

Feestbeestje! 10-12 jaar

 

Pakket: liedjes-cd + kopieermap voor 10- tot 12-jarigen

Dit feestbeestje is een(b)engel. Hij heeft zijn aureool alleen op zijn coole pet. Hij draagt een 'flexe' loose fit-jeans, of soms juist een 'stijle' skinny. Aan z'n t-shirt zie je in welke mood hij is. Niet elk kerkelijk feest is immers 'beestig'! Sommige feestdagen zijn er juist om te 'chillen'.

In de map vind je geen straattaal, maar vooral veel leuke creatieve opdrachten, liedjes, spelletjes... Vaak ga je de diepere betekenis van die feesten leren kennen, die anders niet veel meer zijn dan 'een dagje vrijaf'.

De werkvormen zijn met zorg samengesteld door de drie pedagogisch geschoolde auteurs: Immanuel Boie, Annelies Burger en Cindy Gebruers.
Bij de dikke kopieermap (bestaande uit 106 pagina's!) zit een licentie die de koper het recht verleent op het volledig vrij vermenigvuldigen van de werkbladen voor gebruik binnen één klasgroep. Dit wil zeggen dat het materiaal inclusief de liedjesteksten en bladmuziek gefotokopieerd mag worden.

Bij de map is de audio-cd met maar liefst 9 originele liedjes onmisbaar. Deze cd bevat zowel de gezongen liedjes als de instrumentale versies!

De activiteiten sluiten aan bij de volgende feestdagen en de periodes die daarna voorafgaan: Allerheiligen, Allerzielen, Advent, Kerst, Driekoningen, Vasten, Pasen, Hemelvaart en Pinksteren.Pakket
 
39.50 euro
     
2 extra exemplaren van de cd
 
19.95 euro
     
Feestbeestje! (6-8) + (8-10) + (10-12) jaar. De 3 lespakketten samen, met méér dan 25% korting!  
88.50 euro
     


Bookmark and Share
ontvang onze nieuwsbrief

 


Teksten/gedichten: Immanuel Boie & Annelies Burger
Illustraties:
Immanuel Boie
Liedjesteksten
: Cindy Gebruers, Immanuel Boie en Frank Pollet
Opname: Grindstone Recordings studio
Mixing: Erwin Dirckx

 

 

Inhoud

inhoudsopgave

 

 

Creatief met Bijbelverhalen

7 verhalen uit het Oude Testament én aanzetten om na te denken over de inhoud. Dit gebeurt a.d.h.v. gevarieerde en speelse denk-, praat-, schrijf- en doeopdrachten die aansluiten bij de leef- en belevingswereld van de kinderen.