Fijne liedjes, teksten- & partiturenboekje en uitgewerkte viering

Een duim voor Jezus (NL)

 

Audio-cd


gezongen door Nederlanders!

muziek: Fio Van Staanlandt
teksten: Moniek Vermeulen, Griet Bogaert e.a.
zang: Sander Goossens, Gabriela Broere
koor: Liselotte, Liesbeth, Joke, Stephanie o.l.v. Marina Stockman-Schalkens

Wil je graag meerdere legale exemplaren van deze cd (voor medewerkers en/of communicantjes)? Bij bestellingen vanaf 5 ex. van deze cd wordt automatisch 25% korting toegekend! (De korting wordt op de definitieve facuur verrekend.)

17.50 euro


Teksten- en partiturenboekje

Om kinderen de liedjes makkelijk aan te leren!

Bevat:

- alle liedjesteksten
- zanglijnen op notenbalk
- alle begeleidingsakkoorden

5.25 euro


Compleet uitgewerkte viering

De teksten van deze viering zijn volkomen op kindermaat geschreven, aangepast aan het thema van de cd. Wie zo'n uitgewerkte viering koopt, verkrijgt meteen ook een kopieerlicentie, zodat je de teksten voor je eerstecommunieviering mag kopiëren.
Bovendien is elke viering zo gelay-out dat de bladen enkel gefotokopieerd hoeven te worden. Doormidden gevouwen vormen ze een kant-en-klaar, gepagineerd boekje op het handige A5-formaat (=halve A4)!
En om je helemáál in de watten te leggen, schenken wij je bij de aankoop van een uitgewerkte viering een GRATIS brochuurtje met tips en suggesties om aan de slag te gaan.

15.00 euroontvang onze nieuwsbrief

 

EC-werkboekje - topper!

Neem hierbij nog het werkboekje Met Juul in de Wolken!, en je beschikt over een compleet, kant-en-klaar eerstecommuniepakket!

Gratis printboek!

Dit GRATIS! te downloaden printboek biedt je toffe suggesties voor een  super eerstecommunie-voorbereiding.
Een kruisteken maken, het Onze Vader bidden, een hostie krijgen, delen, de parochiegemeenschap, de kerk, het brood, de kelk met wijn, Het Laatste Avondmaal...

Extra!

Gratis herinneringskaart (oorkonde)


Stapperdestap!

Samen als een vriendengroep op weg naar de eerste communie? Dan is een gezelschapsspel zeker op zijn plaats! Stapperdestap! is een opdrachtenspel. Wanneer de kinderen in een bepaald vak op het spelbord staan, dienen ze een opdracht uit te voeren.
Sommige opdrachten sluiten inhoudelijk aan bij de voorbereiding op de eerste communie, andere zijn heel algemeen of ludiek. Leerzame fun, dus!

Posterset 'Eucharistie'

Posterset met het verloop van de eucharistieviering. Met praktische en didactische tips voor de begeleider en kopieerbladen voor de leerlingen.
Ideaal als aanloop naar de Eerste Communie én ook bruikbaar voor het eerste en tweede leerjaar!
[lees meer]

reactie

We waren heel tevreden over dit thema, we vonden het fijne, kindvriendelijke liedjes. We konden de kerk 'aankleden' in het thema met allemaal zelf gemaakte bestempelde duimen. Zelfs ons moederdag geschenkje dat we zondag hebben afgegeven tijdens onze viering was in het thema: een schilderij gemaakt met duimafdrukken en zelfs op het geschenkpapier stond 'een duim voor jou'.
Op het einde van de viering kregen we van alle ouders en de priester een dikke opgestoken duim en dit deed ons allemaal veel plezier !!
Iris C.

Lees meer commentaren met onze liedjes en vieringen werkten.