9de druk:
Met Juul in de Wolken!

Met Juul in de Wolken! is uitgegroeid tot DE referentie voor kindvriendelijk communievieren! Geen wonder dat het boekje ondertussen maar liefst 9 drukken kent.
Deze 9de druk bevat uiteraard het nieuwe Onze Vader!
En er is meer: Fien De Decker illustreerde het boekje toen ze 15 jaar was. Nu, 10 jaar later, maakte ze voor deze druk dezelfde illustraties opnieuw. Gedetailleerder, subtieler en digitaal ingekleurd.
Moet het nog gezegd worden dat wij helemaal in de wolken zijn met deze herziene druk?!

 

Nieuwe cd
voor de eerste communie!

Onze nieuwe cd Een feest om te delen én partiturenboekje én uitgewerkte vieringen (én ook verkrijgbaar als pakket met extra tipboekje) verscheen op 20 augustus 2017. Beluister een fragment van ieder liedje!

HAAS, AVI-strips voor beginnende lezers

AVI-lezen van Start t/m M3 
Met de strip-prentenboeken van Haas maken kinderen een leuke overstap van voorlezen naar zelf lezen. Dankzij de stripachtige vormgeving met spreekwolkjes bieden de Haas-boeken een leuke afwisseling met de gangbare boekjes voor beginnende lezers en zorgen ze voor veel leesplezier.

[lees meer]

 

Samenleesboeken,
2 verschillende leesniveaus
in 1 boekjeSamenleesboeken bieden de combinatie van voorlezen en zelf lezen. Ze bevatten teksten op een eenvoudig leesniveau, afgewisseld met teksten op een iets hoger leesniveau. Zo kunnen beginnende lezers met de hulp van een meer ervaren lezer al heel snel een echt verhaal lezen. De kleurrijke illustraties geven extra houvast en maken het lezen nóg leuker.
[lees meer]

 

 

 

Recentste update:
24 Februari, 2018 22:24

Zoek een titel


 


Reportage

Die fijne reportage op 10/05/2017 gezien op het VTM Nieuws?
Bovendien was op het eind een lied uit de cd 'Samen Vieren' te horen.